edelstenen ,verkoop,hulp,honden paarden
Kristaltherapie

Wie ben ik

Picture
Wie ben ik

Ik ben Inger  een vrouw van 44 jaar
en heb zelf een enstige fobie gehad , Zo ernstig dat ik 10 jaar een gevangene in mijn eigen hoofd was.
wel heb ik een hoop therapieën doorlopen en met de kristallen voelde ik mij het meest thuis,vooral omdat ik als kind daar al mee aan het genezen was bij mijn paarden.

Anderhalf jaar geleden kreeg mijn man kanker en heb ik heel snel moeten leren dat het leven een stuk makkelijker is al je het van een optimistische kant kan bekijken,wat natuurlijk niet wil zeggen dat alles maar even makkelijk gaat maar het helpt zeker wel.

Bij mijn man ben ik, toen de diagnose gesteld werd, weer met de edelstenen begonnen door bepaalde stenen om zijn nek te hangen of als armband om te laten doen als hij naar het ziekenhuis moest voor zijn therapieën.

We weten natuurlijk niet 100% of het door de stenen komt maar door de chemo kuren is hij heen gerold ,je mag bijv. niet ziek worden en dat terwijl je geen immuunsystemen meer hebt.

Mijn man is de hele weg naar genezing niet ziek geweest dus de chemo´s hoefden nooit uitgesteld te worden door de kristallen die dat toch hebben ondersteund.

Hij heeft nog een lange weg te gaan maar het ziet er goed uit.

Dit heeft mijn interessen zo verhoogt dat ik een opleiding bij Civas heb gedaan, een opleiding van een half jaar.

Voordat mijn man ziek werd heb ik al wel wat cursussen gedaan in edelsteen therapie en chakra therapie dus de ondergrond voor de opleiding was stevig verankert.

Waarom dan helemaal een praktijk maken.

Ik wil doorgeven wat ik heb geleerd en het leven voor veel mensen makkelijker te maken.

Als men pijn heeft en er ook nog negatieve gedachtes of depressief tegen aan kijkt dan is het leven niet makkelijk. Door het herstellen van de chakra´s komt er meer balans tussen de negatieve en de positieve gedachten en het leven wordt lichter.

Dat wil ik graag aan de mensen kunnen geven een makkelijker en lichter leven.

Nu denkt u misschien mmmm de ellende van haar leven hoef ik niet te weten.

Hahah natuurlijk niet, maar ik schrijf het hier neer om te laten zien dat ook ik depressief geweest ben maar met de edelstenen genezen ben en weer evenwichtig in het leven sta.

Ik schrijf het ook op omdat ik het belangrijk vind dat u zich bij mij op uw gemak voelt als u in behandeling zou komen.

En dat zal makkelijker gaan als u weet dat ook ik het doorgemaakt heb en dus over het algemeen begrijpen zal wat u voelt.

Ook als het over pijn van binnen of buiten gaat.

Inger