edelstenen ,verkoop,hulp,honden paarden
Kristaltherapie

Edelstenen Elixers van de helende steen

Picture
Edelsteen elixers
Van alle onderstaande edelstenen kan ik een remedie maken.
Maar natuurlijk kun je ook een probleem door geven aan mij en maak ik
een mix op maat voor u.
Het kan ook bij dieren gebruikt worden b.v Honden en Paarden zijn de reseltaten erg goed.

Prijs per fles van 30ml is 5,50€ 6,00€ excl.verzendkosten

Om te bestellen kunt u mij mailen op mail aders    
[email protected]
of via de webwinkel
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/edelstenenremedies/

Gebruik: Een x aantal druppels in een glas water 3x daags.
De hoeveelheid druppels is afhankelijk van welke remedie.AQUAMARINE - Aquamarijngeeft een kalme en rustige helderheid aan het mentale lichaam; brengt een kalme en neutrale rust in het denken; creëert een mentale oase van koele, heldere ontvankelijkheid.

AVENTURINE - Aventurijn versterkt de verticale energiematrix die ons stabiliseert tijdens groei; helpt te volharden en geeft uithoudingsvermogen bij het beleven en verwerken van nieuwe ervaringen; speciaal geschikt voor pioniers op het spirituele pad..

ZWARTE TOURMALINE - Zwarte tourmalijn helpt oude, ongewenste energieën die nog in het lichaam worden vastgehouden af te voeren en te vervangen door frisse, schone, neutrale energieën. Deze remedie is een nauwkeurig gereedschap voor het helpen loslaten van alle gifstoffen uit de mentale-, emotionele - en fysieke lichamen.

 AMETHYST - Amethistzet energie van een lagere trilling om naar een hogere trilling; tilt uit boven een te materialistische instelling; helpt de eigen spirituele realiteit te voelen en ervaren.

 CLEAR QUARTZ - Bergkristalde remedie van reinigend wit licht; synchroniseert en harmoniseert de aura, de subtielere lichamen en het fysieke lichaam met de natuurlijke trilling van de aarde.

CARNELIAN - Carneool bevordert de opname van prana in het etherische lichaam; zuivert en brengt energie naar de nadirs (de energetische verbindingen tussen het etherisch lichaam en de meridianen), zodat er meer energie naar de meridianen stroomen.

CITRINE - CitrienBrengt het mentale lichaam in harmonie met hogere spirituele wetten. Vergroot de toegang tot de universele waarheid en intelligentie. Verhoogt de kwaliteit van de concentratie. Brengt het intuïtieve en het rationele met elkaar in evenwicht.


FLUORITE - Fluorietde "loslaat-remedie"; geeft een betere energetische doorstroming in het fysieke lichaam door het loslaten van blokkades in het etherische lichaam.


GREEN JASPER - Groene jaspisbrengt de lichaamsritmen weer in overeenstemming met de ritmen van de aarde na een verstoring van de natuurlijke stroming; verbinding met de ongetemde vrouw; herstelt aardse sensualiteit en gezonde seksualiteit.

HEMATITE - Hematietversterkt de energetische grenzen in het emotionele lichaam; bevordert de emotionele onafhankelijkheid in plaats van gezamenlijke afhankelijkheid; helpt om intense emoties bij een ander te ervaren met onafhankelijk medeleven; helpt om op een verantwoordelijke manier met de eigen emotionele ervaringen om te gaan.


JADEITE JADE - Jade Jadeïetgeeft een evenwichtige trilling van vrede en tijdloze eenvoud; helpt om in centrum en in het moment te blijven met bewustzijn en acceptatie van het eigen werkelijke wezen.

LAPIS LAZULI - Lapis lazuliopent en zuivert de communicatiekanalen van het 5e chakra; bevordert het vermogen om informatie te ontvangen van fysieke en niet-fysieke bronnen; verwijdert verwarring met betrekking tot horen en weten.

MALACHITE - Malachietaarden; helpt met het harmoniseren van de vier niveaus van zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel; geeft ondersteuning van de eigen eenheid in alle omstandigheden.


MONTANA RHODOCHROSITE - Rhodochrosiet Montanabrengt kracht en stevigheid in het 4e chakra; verwijdert verwarring en chaos uit het hart, verheldert de vastberadenheid, helpt met het stimuleren en centreren van moedige actie vanuit het hart.

MOONSTONE - Maansteenlaat de energieën circuleren in het emotionele lichaam; versterkt vrouwelijke energetische aspecten van ontvankelijkheid en intuïtie in vrouwen en mannen; geeft balans en concentratie van de geestelijke vermogens tijdens de maanperiode.

OPAL - Opaalvoedt het etherisch lichaam en de subtielere lichamen met een volledig spectrum van lumineuze kleuren; laadt de verbruikte emotionele en mentale krachten opnieuw op en neutraliseert de vermindering van kleurfrequenties in de aura; geeft vernieuwing van de creatieve krachten.

ORANGE CALCITE - Oranje calcietbevordert het vermogen om licht te assimileren in het lichaam op celniveau; verwarmend, stimulerend, opvrolijkend; laat duisternis en verdriet verdwijnen.

PYRITE - Pyriethelpt bij het leggen van een energetisch fundament in het leven, gebaseerd op de hoogste persoonlijke waarheid; vergroot het zelfvertrouwen, speciaal in verband met groepsprocessen en de druk van leeftijdsgenoten; vast houden aan eigen waarden - trouw aan jezelf.

RHODOCHROSITE - Rhodochrosietverhoogt de energie, het evenwicht en de stabiliteit van het hartchakra; kalmerend voor het hart na genezing en transformatie; brengt een voedende aarde-energie naar het hartchakra.

RHODOLITE GARNET - Rhodoliet granaatbevordert de verbinding met het eigen lichaam; helpt om zich energetisch opnieuw te verbinden met delen van het lichaam die gewond of gekwetst zijn geweest; herstelt het etherische web rondom het lichaam daar waar het verstoord is door operaties.

ROSE QUARTZ - Rozekwartsopent, verzacht en kalmeert het hart; helpt de verbinding te maken met het innerlijk kind en dit te voeden en verzorgen; harmoniseert het hartgebied zodat intimiteit met zichzelf en anderen mogelijk is en blijft.

RUBY - Robijn geeft het 1e chakra energie en brengt het in evenwicht; ondersteunt het vermogen spirituele energie te gronden in het fysieke lichaam; werkt met de lagere emotionele centra en laat hogere transpersoonlijke liefde ontwaken.

RUTILATED QUARTZ - Rutielkwartsbevordert het precies afstemmen op hogere inspiratiebronnen; geeft de mogelijkheid om informatie uit andere dimensies op een evenwichtige manier te kunnen verkrijgen, integreren en uitdragen.


SCEPTER AMETHYST - Amethist Scepteropent het 7e chakra en helpt met het voorbereiden om energie te kunnen ontvangen van hogere chakra's; laat de hoogste spirituele capaciteiten ontwaken door het ontwikkelen van een nieuwe kern van spiritueel gezag en leiderscha

TIGER'S EYE - Tijgeroogzelfbekrachtigend; versterkt de energetische grens tussen de eigen persoonlijke identiteit en de eigen emotionele ervaringen; helpt met het behouden van een sterk gevoel van eigenwaarde, wanneer we te maken hebben met krachtige emoties zoals angst en jaloezie.

TOPAZ - Topaasruimt energieblokkades op in de solar plexus; bevordert het gebruik van geschikte universele bronnen van energie; versterkt de mogelijkheid om beslissend te handelen vanuit een duidelijk gevoel van persoonlijke identiteit.

TURQUOISE - Turkooisstemt het energieveld af op oude kracht en heilige wijsheid inherent aan al het leven; helpt de verbinding met de ziel van de aarde te zuiveren en verdiepen.

WATERMELON TOURMALINE - Watermeloen Tourmalijnbrengt de universele polariteiten yin en yang in evenwicht; balanceert de magnetische (ontvangende) en dynamische (gevende) kwaliteiten van liefde; brengt de groene, fysieke aardefrequentie in harmonie met de roze, spirituele universele kwaliteiten van liefde.