edelstenen ,verkoop,hulp,honden paarden
Kristaltherapie

Voor wie is de therapie  

Picture


Kristaltherapie helpt ons om weer in balans te komen en is werkzaam bij psychische klachten , zoals o.a. depressiviteit, nervositeit en stress. Het help zeker ook tegen veel lichamelijke klachten. Bovendien kan het ons mentaal sterken bij onze zoektocht naar diepere spiritualiteit en verbetering van je levensgeluk . Edelsteentherapie is een mooie aanvulling op de gezondheidszorg en heeft een zachte helende werking. Bij ernstige gezondheidsklachten dien je altijd eerst een reguliere arts te raadplegen.

Toepassingen
Ontspanning:
In deze behandeling worden in eerste instantie de chakra in het hoofd gereinigd. Dit geeft al een weldaad aan rust.Energiebehandeling:
Door het weer open maken en houden van de chakra's gaat het lichaam de energie weer doelmatiger gebruiken. Hierdoor zult u merken dat u na een inspanning weer sneller herstelt. Ook zult u zich energieker gaan voelen

Chronische pijnen:
Veel chronische pijnen ontstaan door verzuring van de spieren. Door het ontspannen van de spieren op de pijnplekken zal de verzuring van deze spieren afnemen. Hierdoor zullen de pijnklachten verminderen of verdwijnen.

.

Zelfrespect:
Een behandeling met kristalenergie kan u meer inzicht geven in u zelf. Het haalt blokkades en ingewortelde gevoelens weg. Zo krijgt u weer respect voor uzelf en kan een minderwaardig gevoel plaats maken voor meer zelfrespect. Samen gaan we op weg naar uw nieuwe ik.

Chronisch koude handen en/of voeten:
Dit is een kwaal waar veel mensen mee te maken hebben Iets dat heel lastig en vervelend kan zijn. Vaak is de oorzaak te vinden in verstopte of niet goed werkende chakra's. Met deze therapie kan ook dat verholpen worden.

voor vragen neem gerust contakt met mij op

ik ben inger en zie u graag bij mij of via

de telefoon terug

Prijslijst :

Behandeling á 1 uur E 25,-
Intake gesprek incl behandeling E 35,-

Nazorg voor thuis :
Edelstenen Essence per flesje E 8,-