edelstenen ,verkoop,hulp,honden paarden
Kristaltherapie

Edelstenen

Picture
RODE EDELSTENEN

Rode kristallen helpen u uw hartenwens te vervullen. Robijn verdrijft onbalans in het hart, zoals schuld of minderwaardigheid die mogelijk uw zelfvertrouwen en moed hebben geblokkeerd. Het geeft u ook de emotionele brandstof om voort te gaan doordat het de stagnatie opheft. Granaat en Zirkoon verlichten melancholie en helpen u uw innerlijke kracht en volledige potentieel te vinden. Ze bevrijden u van faalangst.


ORANJE EDELSTENEN

de kleur van de blijdschap

Oranje is een warme kleur, die levensvreugde geeft en angsten en neerslachtigheid wegneemt. Het activeert de klieren en is nauw verbonden met de spijsverteringsorganen, in het bijzonder de lever en milt.

De kleur activeert uitscheidings- en ontgiftingsprocessen, stabiliseert de immuniteit en stimuleert de zelfgenezende kracht. Bovendien heeft oranje een sterk stimulerende invloed op de geslachtsdrift en bevordert de vruchtbaarheid. Door het dragen van oranje gekleurde stenen kunnen conflicten in relaties tussen mensen vaak in een objectiever licht bezien en sneller opgelost worden.

Stenen met een oranje trilling: Carneool, Maansteen.

Oranje Carneool heelt het etherische lichaam en laat u ermee ophouden zich in een fantasiewereld terug te trekken. Het kan u helpen te aarden en uw gedachten en emoties te focussen, u tegen haat, jaloezie en woede beschermen en u optimistisch maken. Als u gebukt gaat onder existentiële angsten, een slopende ziekte of langdurig geestelijk lijden, zorgt de Carneool, die negatieviteit uitbant, voor extra levenskracht.

Amber geneest snel kloven, gaten, tranen en andere verwondingen van de aura die zijn veroorzaakt door emotionele onbalans. Het dragen van Amber biedt bescherming tegen de negatieve emoties van anderen, die ook schade aan de aura kunnen toebrengen.

GELE EDELSTENEN

Perzikkristallen zoals Morganiet, Perzikmaansteen en Perzikcalciet stabiliseren vluchtige emoties. Ze helpen u ook bij uw eigenliefde, vooral voor de delen van uzelf die u als lelijk of onaantrekkelijk beschouwt.


Gele kristallen

Gele Citrien geeft energie en stemt optimistisch, zodat het een weldadig kristal is voor mensen met een depressie. Het gaat ook zelfmoordneigingen tegen.

ROZE EDELSTENEN

de kleur van de deemoed

Roze is de kleur van het hart, de deemoed en het tedere liefdesgevoel. Verharding, verbittering en teleurstellingen worden door de kleur roze opnieuw beleefd, zodat ze verwerkt kunnen worden. De vibratie van roze maakt het makkelijker om gevoelens in woorden te vertalen, om ons hart open te stellen en leert ons daarenboven de kunst van het geven en vergeven. Stenen met een roze trilling: Kunziet, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Rozenkwarts.

Roze kristallen van Rozenkwarts bieden emotionele genezing. Rozenkwarts staat bekend als de liefdessteen; het is een zeer verleidelijk kristal dat voor sommige mensen te dynamisch kan zijn, want het kan alle opeengehoopte negatieve kwesties inzake eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfaanvaarding omvormen. De zeer lichte roze vorm is aan te bevelen, want het is de meest troostvolle. Het zal elke weerstand opheffen tegen het loslaten van opgekropte emotionele stress.

Lichtroze Kunziet balanceert en integreert de energiecentra van hoofd en hart. In onze samenleving lijkt er vaak oorlog te zijn tussen het hoofd en het hart, tussen wetenschap en natuur. Als we het fijne van emotionele aandoeningen willen begrijpen, moeten we op een holistische manier naar onszelf kijken; Kunziet helpt daarbij.

Roze lavendel is de kleur van sommige variëteiten van Smithsoniet. Deze variëteiten hebben een energie die zacht, vriendelijk en troostend is. Veel mensen onderdrukken of ontkennen hun ware emoties en veel emotioneel ongemak vloeit voort uit de onderdrukte gevoelens uit de vroege jeugd. Het hemelse gevoel van Smithsoniet geneest het kind in ons. Het werkt ook goed op de pijncentra in de hersenen, zodat het kan helpen bij emotionele stoornissen die samenhangen met alcohol en drugs.

Lepidoliet met Rubelliet ondersteunt het zelfrespect. Het is goed tegen negativiteit en angst.


ROZENKWARTS

Kleur: Roze

Uiterlijk: Gewoonlijk doorschijnend, kan doorzichtig zijn; alle formaten, soms getrommeld.

Zeldzaamheid: Gemakkelijk verkrijgbaar

Vindplaats: Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Brazilië, Japan, India, Madagaskar.


Aanvullende eigenschappen

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en hartchakra dat u de ware essentie van liefde leert. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het is kalmerend, geruststellend en helpt bij trauma’s.

Als u liefde wilt aantrekken, is romantische Rozenkwarts wat u zoekt. Bij uw bed of in de relatiehoek van uw woning is het zo effectief in het aantrekken van liefde en relaties dat u vaak Amethist nodig heeft om een en ander te matigen. In bestaande relaties zal Rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen.

Rozenkwarts vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Het versterkt empathie en gevoeligheid en helpt u om de noodzakelijke veranderingen te accepteren. Als u Rozenkwarts vasthoudt, versterkt dat positieve affirmaties. Deze mooie steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid.

Op emotioneel niveau is Rozenkwarts de beste genezer. Het bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet, verandert emotionele conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht geïnternaliseerde pijn en vult verlies aan. Als u nooit liefde heeft ontvangen, opent Rozenkwarts uw hart zodat u ontvankelijk wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost het uw verdriet. Rozenkwarts leert u hoe u van uzelf kunt houden. U kunt geen liefde van aanderen accepteren of van hen houden als u niet van uzelf houdt. Deze steen moedigt u aan uzelf te vergeven en te accepteren, en wekt zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Genezing

Rozenkwarts versterkt het fysieke hart en de bloedsomloop, en verwijdert onzuiverheden uit lichaamsvloeistoffen. Op de thymus geplaatst helpt Rozenkwarts bij borst- en longkwalen. Het geneest de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid.

Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. De steen of het elixer verzacht brandwonden en blaren en maakt het uiterlijk glad. Het helpt bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie.


Positie

Draag het, vooral op het hart. Leg het op het hart of de thymus of in de relatiehoek van uw woning.


KUNZIET

Esoterie van Kunziet


verdraagzaamheid en rechtlijnigheid
liefde en bescherming
spreuk : zachte stromen van liefde wellen op uit mijn hart.


Kleur :
wit, roze, roodachtig, violet, doorzichtig.

Hardheid :
van 6,5 tot 7.

Vindplaats :
Afghanistan, Pakistan, Birma, Brazilië, Califonië en Madagascar.

Aanbevolen aanschaf :
een ruwe steen en eventueel nog een geslepen sierstuk.

Chakra :
hartchakra (roze), voorhoofdchakra (violet).

Verzorging :
na elk gebruik moet u de steen onder stromend warm water ontladen. ’s Nachts wordt hij tussen getrommelde Hematietstenen opgeladen.

Energie- uitstraling:
spiraalvormig, behoort tot het element Lucht. Kunziet is pas bekend sinds 1902 en genoemd naar de Amerikaanse ontdekker G.F. Kunze. Deze variëteit wordt echter Hiddeniet genoemd. Samen met Hiddeniet behoort Kunziet tot de spodumeengroep.

Algemeen:
tegen spierpijn en krampen. Opleggen bij pijn moet direct gebeuren.

Zenuwpijn:
bij geklemde zenuwen, ischias, neuralgie, epilepsie en slecht functioneren van de zintuiglijke organen.

Hart en bloedsomloop:
stabilisatie, voorkomt vernauwing van de bloedvaten, stimuleert de productie van bloedlichaampjes.

Gewichten:
tegen jicht en artritis.

Hormonen:
reguleren van de hormonenhuishouding.

Mentaal:
stimuleert het aanvaarden van constructieve kritiek; stimuleert de kunst om logica, intuïtie en inspiratie met elkaar te verbinden; maakt toleranter.

Geestelijk en spiritueel:
stimuleert de bereidheid om zich op te offeren en de kracht om opgravingen met lankmoedigheid te voltooien, weerstand wordt verminderd, inlevingsvermogen vergroot en depressies worden verzacht. De steen legt u op u hart. Bij plots opkomende depressies neemt u de steen stevig in uw handen en drukt u hem tegen uw lichaam.GROENE EDELSTENEN

de kleur van de vrede

Groen is de kleur van de zielerust, liefde en harmonie. Het heeft een sterk harmoniserende en opbouwende werking op ons zenuwcentrum. De belangrijkste cliënt van groen is het hart. hartklachten en problemen met de bloedsomloop worden door groen verlicht. De groene trilling heeft bovendien een heilzame invloed op de nieren, blaas, vrouwelijke voortplantingsorganen en kanker. Groen zorgt ervoor dat we problemen herkennen, zodat we bepaalde manieren van doen kunnen veranderen en blokkeringen geslecht worden. De kleur leert ons liefde voor onszelf en onze naasten. Het is de kleur van de natuur en symboliseert volgroeidheid, herstel en duurzaamheid.

Stenen met een groene trilling: Aventurijn, Jade, Malachiet, Peridoot, Smaragd, Dioptaas en groene Toermalijn
Deze stenen zijn diagnostisch; ze dringen tot de kern van het probleem door.

Peridoot geneest de negatieve energie van de groene straling - jaloezie, wrok, egoïsme, hypochondrie, gierigheid, haat, hebzucht en boosaardigheid.

Lichtgroene Hiddeniet helpt tegen faalangst. Het is goed voor mensen die zich dapper houden terwijl hun hart vol pijn is; het helpt hen die gevoelens te erkennen en ze langzaam los te laten.

DIOPTAAS

Kleur: Donkergroen, doorzichtig

Hardheid: 5

Kristallisatie: Dioptaas is een trigonaal kristalliserende koper-siliciumverbinding, die alleen kleine kristallen in groepjes vormt. Hij wordt gevonden in rotskloven van kalk- en zandsteen in de buurt van kopermijnen.

Gebruikelijke handelsvormen: In kleine kristalgroepen als ruwe steen, zelden geslepen en als sieraad gevat.
Vindplaatsen: Zuid-West-Afrika, Congo, Arizona, voormalige Sovjet-Unie.

Teken van de dierenriem:
De Dioptaas is niet gerelateerd aan een teken van de dierenriem.

Chakra: Hartchakra.


Geschiedenis en legende:

Pas in 1797 leerde men de Dioptaas als kopermineraal te onderscheiden van Smaragd. Door de heldergroene kleur werd de steen nog heel lang kopersmaragd genoemd. De naam komt van het Griekse ‘diopteia’(=doorzichtig). Omdat het altijd een veelgezochte siersteen was, gold hij algemeen als hoeder van de welstand en schoonheid en als steen van Venus.


Geneeskrachtige werking:

Werkt direct en in overdrachtelijke zin op het hart: kalmerend, versterkend en aanzettend tot meelevendheid (vooral samen met de roze Kunziet).

Heeft een positief effect, ook bij hartinsufficiëntie.

Werkt algemeen pijn- en krampstillend in het gebied van lever en galblaas.

Brengt verlichting bij hoofdpijn.

Maakt de bezitter gevoelig voor de natuur en fijngevoelig van aard.

Toepassing en verzorging:

Omdat het om heel kleine, breekbare kristallen gaat, moet de Dioptaas voorzichtig een half uur op de juiste plek worden gelegd. Ontlaad de steen niet in water, maar leg hem eens per maand in droge, getrommelde Hematieten. Als hij niet wordt gebruikt, moet de Dioptaas vlak bij roze Kunziet en Bergkristal liggen.


MALACIET

Kleur: Licht- tot hevig groen, meestal met banden.

Hardheid: 3,5 tot 4

Kristallisatie: Malachiet is een basisch kopercarbonaat, dat monoclien in naaldachtige kristallen of vezelige aggregaten kristalliseert.

Gebruikelijke handelsvormen: Ruw en gepolijst, om op te leggen, neer te zetten, voor in de hand, als sieraad.
Geschiedenis en legende: De Oude Egyptenaren haalden Malachiet van het schiereiland Sinaï en gebruikten het als amulet. In het Egyptische Dodenboek wordt gezegd dat de hemelse godin ‘sterren als groene stenen’ laat vallen. Omdat het geen erg harde steen is, wordt hij soms tot poeder vermalen en de sterke, groene kleur werd als eerste oogschaduw gebruikt, maar werd ook in de frescoschilderkunst toegepast. In het Alpengebied is de Malachiet door de eeuwen heen tot nu gebruikt als steen voor zwangere en barende vrouwen. Sinds de 16e eeuw kent men daar de met Malachiet versierde ‘weeënkruisen’, die ondertussen de favoriete collectors items zijn geworden.

Geneeskrachtige werking:

Malachiet bevordert de groei en versterkt.

Het is de steen voor de zwangerschap: draag hem gedurende de hele periode samen met Carneool.

Malachiet heeft zijn doeltreffendheid bewezen bij menstruatiepijnen: plak een plat stuk ter breedte van een hand onder de navel.

De oogzenuwen worden sterker als de ogen dagelijks met Malachietwater worden gewassen.

Er zijn goede ervaringen met Malachiet bij de behandeling van artritis en artrose.

Bij astma en bij algemene ademhalingsklachten moet u Malachietwater drinken of de steen tijdens het baden in het badwater leggen.

Malachiet gaat buikpijn met een psychosomatische oorzaak tegen en helpt bovendien tegen pijn die uitstraalt vanuit het hart.

Malachiet helpt bij liefdesverdriet.

Malachiet maakt begrijpend.

Malachiet verjaagt angstgevoelens.


Toepassing en verzorging:

Malachietessence is heel sterk. Voer het drinken ervan op met een slok per dag tot een glas in het totaal. Omdat Malachiet een heel sterke steen is, is het voldoende hem alleen maar mee te dragen. Om hem te ontladen rolt u de steen in een zakdoek en laat u hem een nacht in droge, getrommelde hematietstenen liggen. Om hem op te laden legt u de steen in een groep bergkristallen.
BLAUWE EDELSTENEN

de kleur van de vrede

Blauw is eerder een koele kleur met een rustige, vredige uitstraling. Blauw werkt bloedstollend, desinfecterend, antiseptisch en pijnstillend, verlaagt de bloeddruk, zorgt voor een weldadige slaap en kan verhitte gemoederen tot bedaren brengen. Blauw is nauw verbonden met de keelregio, verlicht ontstoken amandelen en strottehoofdcatarre en remt de ontwikkeling van schildklierziekten. Op 'hete' ziektesymptomen, zoals koorts, abcessen, etterende wonden en etterende uitslag, heeft blauw een verkoelende, kalmerende werking. Blauw is de kleur van de rust, vrede en communicatie en zorgt voor harmonie tussen denken en voelen.

Stenen met een blauwe trilling: Aquamarijn, Chalcedoon, Turkoois, Blauwe Toermalijn.

Lapis gaat mentale wreedheid tegen, geneest het slachtoffergevoel en heft emotionele discriminatie op. Sodaliet, die tot de blauwe stenen behoort, verzacht het zenuwstelsel en Kyaniet zorgt voor rust.

Lichtblauwe Celestiet, Angeliet en Blua Lace Agaat zijn expansieve kristallen. Ze laten u in uzelf geloven en geven u het vertrouwen om door te gaan door u nieuwe perspectieven te tonen.

Turkoois en Chrysocolla helpen u zich uit te drukken en zelfvertrouwen te ontwikkelen, stimuleren uw creativiteit en brengen de energieën van uw hart in balans.PAARSE EDELSTENEN

Paars is de kleur van de spiritualiteit, harmonie en vrede. Het bevordert de scheppende kracht, helpt bij hoofdpijn, is goed voor de milt en stimuleert de lymfeklieren.

Stenen met een paarse trilling: Amethist, Fluoriet.


AMETHIST

FLUORIET

Chakra: Kroon

Mineraalgroep: Halogeniden

Kleur: Paars, blauw, kleurloos, groen, geel, rood.

Kristalstelsel: Kubisch

Doorzichtigheid: Doorzichtig

Voornaamste vindplaatsen: Engeland, de Alpen, V.S., Namibië, Australië.

Geschiedenis
Fluoriet kan vele kleuren hebben. Geslepen Fluoriet kan daarom met vele andere stenen verward worden. Deze steen wordt onder meer in koper en zilverertsaders, rotsgangen en scheuren in gesteente aangetroffen. De naam is afgeleid van het Latijnse woord ‘fluere’, ‘stromen’. Het kristalrooster wordt gekenmerkt door een dubbele piramide, de zogenoemde oktaëder, die de mens afstemt op de kosmische energie.

Fluoriet wordt ook nu nog gebruikt om metalen uit hun erts los te smelten, aangezien het smeltproces dan sneller verloopt. Daarnaast wordt het mineraal gebruikt voor de vervaardiging van Fluoriet, glasetsend fluorwaterstofzuur.

Pyschische geneeskracht
Voor steun op onze spirituele weg.

Gebruik en effect
Een Fluoriet heeft de eigenschap dat hij energie aantrekt en in beweging brengt. Hij genereert zelf geen energie, maar haalt deze uit het water. De energie stroomt de steen aan het ene einde binnen. Fluoriet groeit meestal in lange aders en geeft de energie van molecuul tot molecuul door, waarbij de oorspronkelijke energie wordt versterkt en de stroomsnelheid toeneemt. Aan het andere einde verlaat de energie de steen weer. Aangezien het menselijk lichaam evenzo voor een groot deel uit water bestaat, kan Fluoriet daaruit energie winnen. Leggen we de steen op het lichaam, dan wordt de trillingsfrequentie van iedere cel versneld en daarmee ook de totale stofwisseling. Dat maakt snelle veranderingsprocessen mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en de uitscheidingsorganen te ontlasten. Vanwege het hoge fluorgehalte is de steen vooral geschikt in geval van ziekten die met een tekort aan fluor samenhangen en bij tandbederf. Hij kan gebruikt worden als een mondwater. Bij artritis kan Fluoriet-elixer de klachten verlichten.
Op grond van zijn kristalstructuur bezit Fluoriet piramide-energie en kan deze aan mensen doorgeven. Hij heeft een sterk spiritueel effect en helpt ons verder te gaan op onze weg naar bewustzijn. Hij verbindt het geestelijke met het aardse en opent ons voor de onverwoordbare waarheden der kosmische samenhangen.

WITTE EDELSTENEN

Wit, de kleur van de maan, omvat alle kleuren van het spectrum en werkt op alle delen van het lichaam in. Witte stenen verhogen de activiteit en vitaliteit en hebben een krachtige invloed op geestelijk niveau.

Stenen met een witte trilling: Witte Chalcedoon, witte Opaal.

ZWARTE EDELSTENEN

Zwarte stabiliserende stenen zoals Rookkwarts en zwarte aardende stenen zoals Hematiet, zwarte Toermalijn en Git geven emotionele zekerheid. Magnetiet verlicht negatieve emotionele toestanden door energieblokkades op te heffen. Obsidiaan gaat naar de wortel van emotionele onbalans en rukt hem uit. Onyx heft angsten en zorgen op en geneest oude emotionele wonden die diep in het onderbewuste kunnen zitten.HEMATIET

Waar en wanneer kan Hematiet helpen?

Lichamelijk:
Deze edelsteen bestaat bijna uitsluitend uit ijzer en bezit dan ook vrijwel alle eigenschappen van dit element. Hij geeft goede resultaten bij bleekzucht en bloedarmoede, hij verbetert de zuurstofopname van het bloed en zorgt voor een optimaal transport van zuurstofrijk bloed naar alle delen van het lichaam. Hij stimuleert volledig herstel na ziekte.

Hij verhelpt moeilijke en pijnlijke menstruatie. Het is eens teen die koortsverlagend werkt, alle mogelijke krampen in het lichaam verzacht en het is voorts een uitstekende remedie tegen nier- en blaaskwalen. Hij versterkt het hart en verhoogt de weerstand. Het is een bloedstelper bij uitstek en wordt om die reden heel vaak gedragen.

Geestelijk:
Het is een steen die weer moed en kracht geeft om problemen aan te pakken en op te lossen. Hij verhoogt de hersenfunctie door een verbetering van de doorstroming van het bloed. Hij heeft de mogelijkheid iemand terug te brengen tot het hier en nu en zich te aarden. Hij laat de situaties zien die betrekking hebben op het heden en stuurt om de problemen hier en nu op te lossen.

Spiritueel:
Hij geeft moed en kracht om spirituele problemen op te lossen. Hij brengt inzicht en leidt de mens tot zijn ware zijn, versterkt de persoonlijkheid en schenkt vertrouwen en inzicht.ROOKKWARTS

VEELKLEURIGE EDELSTENEN

Edelstenen met verschillende kleuren hebben een heel spectrum van helende energieën en zorgen op effectieve wijze voor emotioneel evenwicht.

APATIET

Kleur: Geel, groen, grijs, blauw, wit, purper, bruin, roodbruin, violet

Uiterlijk: Opaak, soms doorzichtig, glasachtig, zeshoekig kristal; diverse grootten; vaak getrommeld

Zeldzaamheid: Blauw gemakkelijk verkrijgbaar, geel zeldzaam

Vindplaats: Mexico, Noorwegen, Rusland, Verenigde Staten


Kenmerken
Apatiet werkt als scheidingsvlak tussen bewustzijn en materie en bevordert op die manier een menslievende houding. De steen is op de toekomst afgestemd, maar legt verbindingen met vorige levens. Het ontwikkeld psychische gaven en spirituele afstemming, verdiept meditatie, wekt de kundalini* op, en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Psychisch laat Apatiet de motivatie toenemen en bouwt het energiereserves op. Het leidt tot openheid en sociale flair, moedigt u aan extrovert te zijn, maakt een einde aan gereserveerdheid en vervreemding. Het werkt negatieve informatie over onszelf en anderen tegen en het ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen.

Deze steen, die de creativiteit en het intellect stimuleert, heft verwarring op en helpt toegang te krijgen tot informatie die voor u persoonlijk en in het algemeen nuttig is. Apatiet breidt kennis en waarheid uit en verzacht verdriet, apathie en woede. Het reduceert geïrriteerdheid en heft emotionele uitputting op. Door energie in het basischakra vrij te maken, verlicht het frustratie en verstevigt het hartstocht zonder schuld

Genezing
Apatiet heelt botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. Het stimuleert de opname van calcium, de opbouw van kraakbeen, botten en tanden en de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Het werkt goed bij artritis, gewichtsproblemen en rachitis. De steen onderdrukt honger, verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan, heelt klieren, meridianen en organen en verlaagt de bloeddruk. Het herstelt het evenwicht tussen de fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele lichamen en de chakra’s door overactiviteit te verlagen en bij onderactiviteit te stimuleren.

ViOLIET

: Grijs, violet, blauw, geel

Uiterlijk: Klein, doorschijnend, kleur verandert afhankelijk van de hoek waaronder u ernaar kijkt

Zeldzaamheid: In gespecialiseerde winkels verkrijgbaar

Vindplaats: Verenigde Staten


Kenmerken

Ioliet is een visioensteen die het derde oog activeert en visualisatie en intuïtief inzicht mogelijk maakt als alle chakra’s op één lijn liggen. Het stimuleert de verbinding met innerlijke kennis, wordt gebruikt door sjamanen bij ceremoniën en helpt bij reizen buiten het lichaam. In contact met het auraveld geeft Ioliet een elektrische lading af die het veld van nieuwe energie voorziet en op één lijn brengt met de verfijnde lichamen*.

Op psychisch vlak helpt Ioliet de oorzaken van een verslaving op te heffen en uw ware zelf tot uitdrukking te brengen, bevrijd als u bent van de verwachtingen van de mensen om u heen. Op geestelijk niveau verheldert Ioliet gedachtevormen*.

Op emotioneel niveau heft Ioliet onenigheid in relaties op. Omdat het ons aanmoedigt verantwoordelijkheid voor onszelf op te nemen, kan het onderlinge afhankelijkheid in uw relatie overwinnen.


Genezing

Ioliet schept een krachtige constitutie. Het vermindert de opslag van vet in het lichaam, verzacht het effect van alcohol en ondersteunt de ontgiftende werking van de lever. Deze steen is goed bij malaria en koorts, helpt de hypofyse, de neusbijholten en het ademhalingsstelsel, en verlicht migraine. Het doodt ook bacteriën.

Positie:

Leg het op een relevante plek en op het derde oog, als alle chakra’s al op één lijn zijn gebracht.


* Verfijnde lichamen: De lagen van de biomagnetische mantel die een band hebben met de fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele bestaansniveaus.

* Gedachtevormen: Vormen die zijn gecreëerd door krachtige positieve of negatieve gedachten op het etherische of spirituele niveau en die iemands geestelijke functioneren kunnen beïnvloeden.